Black Adam får ingen uppföljare – DC lägger ner antihjälten

Black Adam

Det går inte speciellt bra för Black Adam och huvudrollsinnehavaren Dwayne Johnson. Så dåligt faktiskt att DC väljer att lägga ner sin antihjälte och fokusera på andra projekt istället.

I ett meddelande på Twitter går Dwayne ut med nyheten att det inte kommer någon uppföljare till filmen Black Adam. Åtminstone inte inom den närmaste tiden. Däremot kanske vi får se en spinoff-film eller andra möjligheter.

Meddelandet avslöjar att Dwayne har arbetat i 15 år med att få göra en film om Black Adam och att han är stolt över filmen som spelades in tillsammans med regissören James Gunn.

Black Adam har fått kämpa för att gå med vinst. Med en budget på 190 till 230 dollar så ligger intäkterna på biograferna kring 385 miljoner dollar. Intäkterna har varit lägre än väntat, trots en stark premiärhelg, och det ryktades att filmen kunde kosta filmbolaget uppåt 100 miljoner dollar i slutändan.

Om du vill se filmen idag så behöver du varken gå till biografen eller köpa filmen på Bluray/DVD – den finns nämligen att strömma på HBO Max just nu.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.