Battlefield V släpps den 20 november

dice-battlefield-v

Battlefield V släpps den 20 november. Det betyder att spelet inte lanseras i oktober som tidigare tänkt – men anledningen kan vara värd det.


Spelutvecklaren DICE har i ett meddelande bekräftat att kommande Battlefield V får ett framflyttat lanseringsdatum. Anledningen är att utvecklaren vill göra några slutgiltiga justeringar innan spelet kan släppas.

Spelare som har rapporterat problem och förslag på förbättringar från den stänga beta-versionen kan se sina förslag realiseras under den öppna betan.

Bland ändringarna som DICE gör och som rapporterats är bland annat följande: justering av tempot i spelet, förbättrad synlighet och reducerad spelarfriktion. Och givetvis en hel hög med buggar och annat otyg som måste fixas.

Den öppna betan påverkas inte av att den färdiga versionen släpps senare än tänkt. Den 6 september blir betan tillgänglig för alla. Om du har förhandsbeställt spelet eller har en EA- eller Origin Access-prenumeration kan du börja spela den 4 september.


Battlefield V har ett singleplayer-läge, Battle Royale, multiplayer och co-op. Notera dock att alla spellägen inte är tillgängliga på lanseringsdatumet. Alla som köper spelet kommer att få extra banor och annat spelinnehåll gratis.