Assassin’s Creed Valhalla släpps den 10 november (trailer)

assassins creed valhalla fight 2020

Assassin’s Creed Valhalla släpps den 10 november. Det är samtidigt som både Xbox Series X och Xbox Series S når butikshyllorna.

Egentligen var Assassin’s Creed Valhalla tänkt att släppas den 17 november, men tacksamt nog valde spelstudion och utgivaren Ubisoft att tidigarelägga lanseringen.

Därmed kan du axla rollen som den blodtörstiga vikingen Eivor – antingen som kvinna eller man – en vecka tidigare än planerat.

Och givetvis behöver du inte skaffa en Xbox-konsol om du inte vill. Assassin’s Creed Valhalla fungerar även till PC, Playstation 4 och Playstation 5. Vill du strömma spelet kan du dessutom använda Google Stadia.

Nämnvärt är att Assassin’s Creed Valhalla stöder Xbox Smart Delivery. Därmed kan du köpa spelet till Xbox One-serien och kostnadsfritt uppgradera dig med den bättre grafiken för Xbox Series-konsolerna.

Här är alla de senaste priserna på Assassin’s Creed Valhalla

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.