Är Galaxy S10 Samsungs bästa mobil någonsin?

samsung galaxy s10 front

Är Galaxy S10 Samsungs bästa mobiltelefon någonsin? Mycket pekar på att det kan vara så och att det kan bli mycket svårt för företaget att göra om denna bravur. Låt oss se lite på vad det är som får folk att prata om S10 som en förälskelse vars flamma aldrig tycks svalna.


Design som kryper under skinnet

En god anledning till att folk fortfarande använder sig av tjänster som mobilabonnemango.se för att hitta Galaxy S10 till bästa pris är designen. Alla 4 modeller som presenterades av Samsung i februari var godbitar rent designmässigt. Men kanske särskilt Galaxy S10 som får kommande lansering av Samsung Note, också med fyra modeller, att bli mindre intressant.

Designen handlar ju inte bara om hur telefonen ser ut. Formen är också viktig för att den ska vara användarvänlig. Efter lanseringen så blev det snabbt tydligt att S10 var ett bra val för de som är ute efter en prisvärd mobil som kan användas med en hand. S10+ riktade sig mer till de som vill ha en större panel och fler egenskaper.

Experter kunde inte låta bli att säga saker som att de hade förälskat sig i den nya Android-mobilen och designen var en avgörande anledning till detta. Men det fanns förstås mer som fortfarande får folk att överge ett liv med iPhone för Samsung Galaxy S10.

Smart display och tre kameror

Hur frustrerande är det inte att ta en snabb bild på familjen och inse att vissa inte får plats. Det här hade Samsungs team tänkt på då de jobbade fram den nya S10 designen. Men de frångick iPhone X teknologin för något helt nytt. Med en ny metod där ett hål i displayen ger mer plats för kameran får du helt nya möjligheter för fotografering med mobilen.


På baksidan av mobilen finns det tre kameror. Det är det som gör det möjligt att fotografera med vidvinkel. Du behöver inte be vännerna om att klämma ihop sig för att alla ska komma med på bilden. Men bra fotografering handlar ju inte bara om bilderna på familj och vänner där alla får plats. Samsungs satsning på kamera och display gör det också möjligt att få till natursköna bilder. Med lite mobilkameratips kan du ta dina mobilbilder till en helt ny nivå.

En stabil och snabb smartphone

Pålitligheten omtalades av experter bara några veckor efter att telefonen hade lanserats. Även om det noterades att fingeravtrycksläsaren var aningen lättlurad så enades de flesta om att S10 kändes stabil och snabb. Mobilen är enkel att använda då du slipper extra knapptryckningar. Med den nya typen av fingeravtryckslösning som är snabbare blir det mer plats för skärm och ramen är tunnare.

Ladda på väg

En trådlös laddare är inte bara en kul grej. Den som reser ofta kan behöva tanka telefonen och annat på väg och det blir mycket lättare med den här laddaren. Du kan ladda två telefoner samtidigt med en laddare. Även en iPhone! Blir säkert populärt när du reser med vänner som inser att de har glömt sina laddare hemma.

Men är det den bästa mobilen?

Om du frågar folk som tycker om att ta bilder med sina mobiler är svaret ett rungande ja. Det här är kanske det bästa som har kommit från Samsung i mobilväg. Kameran är en styrka som folk inte kan sluta rosa. Den överskuggar den kritik som ändå har kommit om mobilen och är en stor del av hypen som lever vidare omkring Galaxy S10.