Apple Watch Series 7 börjar säljas i oktober

apple watch series 7 greybg 2021

Kända teknikläckaren Jon Prosser säger sig veta när Watch Series 7 börjar säljas – och redan inom två veckor kan nya smartklockan vara redo för handeln.

När Apple först presenterade Watch Series 7 var det utan ett officiellt datum för när smartklockan skulle släppas. Det saknades också en del information om specifikationerna för modellen.

Läs mer: Hur vattentålig är Apple Watch Series 7?

Den som väntat på att Watch Series 7 ska börja säljas lär inte behöva vänta länge till. Teknikläckaren Jon Prosser menar att smartklockan snart kan nå handeln.

Redan inom en vecka sak du kunna förhandsboka din nya smartklocka och säljstarten kommer efter ytterligare en vecka. Om allt går vägen vill säga.

Vi vet sen tidigare att Apple haft problem med tillverkningen av Watch Series 7. Problem som strax före presentationen sades vara lösta, men inte utan att hela försäljningskedjan påverkades.

Och frågan är om intresserade överhuvudtaget borde skaffa den här modellen.

Apple har kritiserats för att Watch Series 7 har så få nyheter. De stora nyheterna (förbättringarna?) är en större skärm och en omarbetad design. Inte ens batteritiden har förbättrats. Ouch.

Läs mer: Hur mycket kostar laddningskabeln till Watch Series 7?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.