Hur mycket kostar laddningskabeln till Watch Series 7?

Få 80 procents laddning på bara 45 minuter

apple watch series 7 charge cable 20w 2021

Apple har släppt en ny laddningskabel för smartklockorna i Watch Series 7-serien. Med den kan du snabbladda din klocka till 80 procent på bara 45 minuter.

Laddningskabeln har en längd på 1 meter och har en USB-C-kontakt som du ansluter till en strömadapter. För maximal laddhastighet krävs en strömadapter på 20 watt eller mer.

Läs mer: Nya storlekar med Apple Watch Series 7

Med den nya laddningskabeln får du upp till 33 procent snabbare laddning av batteriet i din Watch Series 7, jämfört med tidigare klockor och laddningskablar i serien.

Men smakar det så kostar det. 350 kronor kostar den nya kabeln när du köper den direkt från Apple.

Givetvis är kabeln bakåtkompatibel, så vill du framtidssäkra dig inför ett köp av Watch Series 7 så kan du även använda den med äldre modeller i Watch-serien.

Men, om du vill ha snabbast möjliga laddning så är det alltså de senaste modellerna för 2021 som gäller. Så vänta dig inga stordåd om du inte lägger ut några tusenlappar på en Watch Series 7 också.

Läs mer: Hur många använder Apple Watch? (augusti 2021)

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.