Apple släpper ny AirTag-modell för Kaninens år (2023)

apple airtag kaninens ar 2023

Apple har lanserat en ny AirTag-modell. Den släpptes sent i december 2022 som en hyllning till Kaninens år på den kinesiska marknaden. Det enda visuella som skiljer nya AirTag-modellen åt från den i Sverige är en unik ingravering av en kanin på den vita sidan.

Faktum är att det också är den enda skillnaden mot den AirTag-modell som finns i Sverige. Allt annat är helt identisk, vilket så klart är lite tråkigt. AirTag-serien introducerades i april 2021 och vi hoppas så klart på en ny, förbättrad modell under 2023.

Det vore inte omöjligt att Apple har en förbättrad generation på gång för lansering under våren 2023.

Lästips: Koppla bort din AirTag från Apple ID innan du säljer bluetooth-trackern

Den nya modellen för Kaninens år släpps i begränsad upplaga. Det betyder att den potentiellt kan bli ett samlarobjekt med tiden, vilket driver upp priserna rejält på andrahandsmarknaden.

Enda sättet att få tag på den nya AirTag-modellen är att vara en av de 30 000 första att köpa en ny iPhone SE, iPhone 12 eller iPhone 13 under den korta perioden när Apples erbjudande gäller. Och det är 48 korta timmar mellan den 2 januari till 3 januari 2023.

Via 9to5mac

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.