Apple-kännaren: Inga nya hälsofunktioner i AirPods Pro 2

Apple Logo
Bild: Jimmy Jin, Unsplash

Efter ständigt återkommande rykten om att AirPods Pro 2 kommer ha nya sensorer för bättre mätning av användarens hälsa så säger Mark Gurman nu att så inte blir fallet.

Mark Gurman är en Apple-kännare med flera träffsäkra läckor kring Apples produkter de senaste åren. Den senaste informationen han delar pekar på att AirPods Pro 2 inte blir den uppgradering vi hoppats på.


Stor läcka om Apple AirPods Pro 2 – här är all info

Han tror fortfarande att den nya modellen kan släppas senare under 2022. Dock med färre hälsofunktioner än vi tidigare trott.

Vi vet att Apple kan ha planerat både inbyggd pulsmätare och kroppstemperaturmätare för AirPods Pro 2. Två funktioner som kan utelämnas helt, eller åtminstone ligga vilande utan att aktiveras.

Mätning av kroppstemperatur är något som däremot kan hamna i Apple Watch Series 8 menar Gurman. Både en normalmodell och en tuffare, mer träningsinriktad variant.

Via Appleinsider

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.