Android 6.0 ”Marshmallow” till LG G4 och G3

lg-g3


Android 6.0 ”Marshmallow” är officiellt presenterad och med det går många i undran om just deras telefon kommer att uppdateras med nya versionen. Det är i det närmaste klart att alla nyare flaggskeppsmodeller får Android 6.0 – för eller senare – men det är givetvis inte definitivt innan vi fått en bekräftelse.

Kanske har vi fått just en sådan från LG som via en av sina officiella webbsajter meddelar att toppmodellerna G4 och G3 får nya Android. Det här är egentligen inte på något sätt förvånande eftersom båda telefonerna väntas få uppdateringen. Det är dock en välkommen bekräftelse som lär uppskattas av alla användare.

Vad vi inte vet är vad LG planerar att inkludera i sin version av Android 6.0 då nära alla tillverkare brukar inkludera sina egna, speciella funktioner.

HTC och Motorola snabba med bekräftelse

Andra tillverkare som HTC och Motorola har också varit snabba med information om att även de tänker skicka ut Android 6.0 till flera av sina telefoner. För HTC är det One M9 och M8 som gäller medan Motorola planerar en uppdatering till hela 11 modeller – bland annat serierna Moto X och Moto G.


Vill man vara helt säker på att få Android 6.0 finns egentligen bara en mobilserie att köpa ur och det är Googles egna Nexus-serie. Mountain View-företaget är av förklarliga skäl snabbast av alla med uppdateringar och i år är det Nexus 5, 6, 7 (2013) och Nexus 9 som gäller.

Vilken telefon ser du helst att Android 6.0 kommer till?