Among Us VR kommer till Playstation VR2 & VR

among us vr schell games 2022
Foto: Schell Games

Among Us VR är ett hett efterlängtat spel som släpps till några av marknadens populäraste VR-headset under 2022.

Spelstudion Schell Games avslöjade på Twitter at Among Us VR är planerad att släppas till Quest 2, Oculus Rift S och SteamVR under årets senare del.


Lästips: Bilder på Playstation VR 2 (officiella bilder & detaljer)

Spelet kommer även att finnas till Playstation VR2 när VR-headsetet är redo att släppas. Tyvärr verkar det som att Sonys nya headset inte kan släppas förrän under 2023 på grund av förseningar.

Kanske mer glädjande för alla PS4-användare där ute så kommer Among Us VR även att släppas till Playstation VR. Även om spelet är bekräftat till PS VR så finns tyvärr ingen avslöjad tidsplan för släppet.

Att Among Us VR skulle presenteras var bara en tidsfråga. Det finns redan populära moddar som ger en inofficiell (och mycket rolig) Among Us-upplevelse på de mer använda VR-headseten idag.

Playstation VR2 presenterades officiellt under årets CES-mässa i januari och var planerad att släppas runt senare delen på 2022. Idag vet vi att tidsplanen sannolikt inte håller och att vi snällt får vänta en bit in i 2023 istället.

Lästips: Among Us släpps till Playstation 4 och Playstation 5 under 2021

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.