Among Us är helt gratis just nu – ladda ner idag

Ladda ner från Epic Games Store senast den 3 juni

among us 2020 switch

Om du inte har lagt vantarna på Among Us till PC än så är det dags – Epic Games Mega Sale erbjuder Among Us helt kostnadsfritt under en kort period.

Among Us släpptes initialt under 2018, men det dröjde till 2020 innan spelet verkligen började växa i popularitet. Och när det väl hände fullkompligt exploderade antalet spelare på kort tid.

Lästips: Among Us släpps till Playstation 4 och Playstation 5 under 2021

Among Us är inte speciellt krävande för din dator, så du kan garanterat köra det oavsett vad du har hemma. Kraven enligt Steam och Epic Games Store är riktigt små.

Allt som behövs är en dator med 1GB RAM-minne, 250MB ledigt lagringsutrymme och ett grafikkort som stöder DirectX 10. Och processorn måste ha stöd för SSE2, vilket i princip allt på marknaden idag har.

Om du vill ladda ner Among Us kan du göra det via Epic Games Store här. Passa på att göra det före den 3 juni så får du spelet helt kostnadsfritt dessutom.

Det är dock inga stora pengar du sparar. Among Us kostar bara 35 kronor, vilket är riktigt bra pris för hur mycket spelglädje du får från spelet.

Lästips: Among Us är släppt till Nintendo Switch

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.