Amazon lovar nya funktioner till Kindle Scribe

Kindle Scribe

Om du vill ha en riktigt stor och kraftfull läsplatta med tillhörande styluspenna och hela bokbilioteketer som Amazon erbjuder – då är det Kindle Scribe du ska kolla på. Plattan kostar en hel del, men som också erbjuder rejält mycket tillbaka till användaren.

Med det sagt så är Kindle Scribe långt ifrån felfri. Faktum är att den saknar grundläggande funktioner och verktyg som ”kopiera/klistra in”. Tacksamt nog har Amazon lovat att de tänker uppdatera läsplattan med nya funktioner och förbättringar med kommande uppdateringar.


Lästips: Amazon Kindle Scribe på gång – med styluspenna

Nyligen gick Amazon ut med fler detaljer om vad som är på gång till Kindle Scribe. Här är fyra förbättringar som företaget arbetar på idag till läsplattan:

  • Nya borst-typer för ritverktyget
  • Verktyg för kopiera och klistra in
  • Fler inställningar för organisering av anteckningar
  • Stöd för att skicka dokument från Microsoft Word till Kindle Scribe

Amazon har inte detaljerat fler uppdateringar eller ens när den första, stora faktiskt släpps. Kindle Scribe säljs inte i Sverige riktigt än, men det är bra att känna till hur företaget planerar framtiden för läsplattan om den faktiskt kommer till vårt avlånga land.

Om du inte vill vänta på att Kindle Scribe ska släppas i Sverige så kan du titta på andra alternativ.

Bland annat Kobo Elipsa, reMarkable 2 och Onyx BOOX Note som fått hyggliga recensioner. Dock får du räkna med ett högre pris än vad Kindle Scribe kostar. Amazons modeller ligger på runt 3 500 kronor medan exempelvis Kobo Elipsa kostar runt 4 200 kronor.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.