Alla Playstation Plus-spelen för augusti (2023)

playstation plus essential extra premium 2022 sony
Foto: Sony

Äntligen har Sony avslöjat vilka spel som du kan köra ”gratis” med Playstation Plus i augusti.

Uppställningen är knappast den bästa som Sony någonsin har presenterat för sina Playstation-konsoler. Men vem vet, golfspel kanske är det nya och heta för sensommaren 2023?


Här är de tre spelen som du får med Playstation Plus i augusti.

PGA Tour 2K23

Om du älskar golf så är PGA Tour 2K23 kanske det bästa som kunde ha hänt din Playstation-konsol.

Axla rollen som en av världens bästa golfspelare och ge dig ut på dina favoritbanor världen över. Du kan välja mellan många av de mest profilerade spelarna världen har att erbjuda, både kvinnor och män.

Spela på kända banor eller skapa dina egna. Gå enskilda rundor och öva din sving, eller anta utmaningen att bli bäst i världen med karriärläget. Och ja, du kan spela som Tiger Woods om du vill.

Läs mer om PGA Tour 2K23 här.

Dreams

Dreams är ett unikt spel för Playstation-konsolerna där kraften att skapa nya spel och utmaningar ligger hos användarna.

Det finns tusentals spännande, utmanande och roliga spel i Dreams som andra spelare har skapat och laddat upp. Allt med vacker grafik och underskön musik.

Spelet är skapat av teamet som ligger bakom populära Little Big Planet och det har VR-stöd om du råkar ha en PSVR eller PSVR2 hemma.

Läs mer om Dreams här.

Death’s Door

Death’s Door är ett utmanande och vackert plattformsspel där du antar rollen som en kråka med minst sagt unika egenskaper. Du förpassar de levandes själar till efterlivet.

En tjuv stjäler en själ och ditt jobb är att slå dig igenom en värld av grymhet och halvgudar för att ta tillbaka den. Möt knepiga fiender, hitta dolda hemligheter och ge hopp åt de vänliga karaktärer du möter längs vägen.

Läs mer om Death’s Door här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.