AirPod kan bli namnet på Apples nya hörlurar

Apple Logo

Apple registrerar en mängd nya varumärken i olika länder och det kommer lägligt inför lanseringen av nya iPhone — bland annat rör det sig om hörlurar kallade Airpods.


Vi vet sen tidigare att Apple kan tänkas ta bort den traditionella hörlurskontakten med nästa iPhone-modell. Istället kan hörlurar anslutas trådlöst via bluetooth, via direkt till lightningporten eller med en adapter till denna.

De hörlurar som kan tänkas skickas med nya iPhone ser ut att få namnet Airpods efter att Apple registrerat namnet som ett varumärke i flera länder. De kommer i så fall att ersätta befintliga Earpods, och hur de än väljer att göra hoppas vi på en förbättring — Earpods är inga favoriter hos oss.

Kanske kan det också vara så att en komfort- och kvalitetsförbättring är att vänta. Apple köpte som ni säkert minns Beats och de kan nu använda expertisen inom det företaget för att ta fram riktigt bra Airpod-hörlurar.


Lästips: iPhone för 1 krona — ett erbjudande som står dig dyrtFrågan är bara hur bra de tänker göra dem för att 1) inte konkurrera med försäljningen av Beats-lurarna och 2) slippa höga kostnader som inte kan läggas på priset av nya iPhone.

Vilka hörlurar använder ni till er iPhone (eller någon annan mobiltelefon)? Är det Apples egna som gäller eller har ni hittat något dyrare och mer högkvalitativt?