15 speltrailers från Sonys State of Play (Playstation)

sony dualsense controler ps5 unsplash julian hochgesang
Foto: Julian, Hochgesang

Det senaste speleventet från Sony bjöd på många riktigt spännande och heta speltitlar för alla åldrar. Det kommer att bli ett riktigt intressant spelår 2022/2023, inte minst med den stundande lanseringen av Playstation VR2 senare under året (hoppas vi).

Under State of Play-evenemanget fick vi se glimtar av kommande spel som Final Fantasy 16, Stray, Resident Evil Village för PSVR2 (vi bävar redan…), Spider-Man Remastered för PC, samt skräckspelet The Callisto Protokoll.

Vi har samlat alla 15 speltrailers som Sony och speljättens partnerstudios visade under State of Play-evenemanget tidigare i juni. Vi lovar att du hittar något riktigt bra i listan som kittlar just dina spelnerver!

Lästips: Hur många spel kommer till Playstation VR2?

FINAL FANTASY XVI

STRAY

SPIDER-MAN REMASTERED

THE CALLISTO PROTOCOL

HORIZON: CALL OF THE MOUNTAIN (PSVR2)

HORIZON FORBIDDEN WEST (STOR UPPDATERING)

RESIDENT EVIL VILLAGE (PSVR2)

RESIDENT EVIL 4 REMAKE

NO MAN’S SKY (PSVR2)

ROLLERDROME

ETERNIGHTS

STREET FIGHTER 6

TUNIC

SEASON: A LETTER TO THE FUTURE

THE WALKING DEAD: SAINTS AND SINNERS CHAPTER 2

Lästips: När slutar Sony att släppa spel till Playstation 4? (här är svaret)

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.