Zimpl – ett enkelt & smidigt tangentbord till Android

zimpl-tangentbord-android

Zimpl är ett enkelt och smidigt tangentbord till Android som använder en lite annorlunda väg för att föreslå ord till användaren. Förutom att skriva som vanligt med hjälp av det virtuella tangentbordet så kan man även hålla nere en bokstav och då får förslag som på bilden ovan. Sedan drar man bara fingret på skärmen i den riktning som rätt (om det finns med) ord finns. Det går snabbt, är ruskigt enkelt att hantera och fungerar överraskande bra.

Förutom gest-baserade snabbkommandon så har Zimpl även intelligenta ordförslag som ändras efter hur du skriver, automatisk skiftning mellan stora och små bokstäver, mellanslagsautomatik och anpassade ordböcker. Det finns mycket mer att läsa och ta del av kring Zimpl – så jag föreslår helt enkelt att ni laddar ned och installerar appen och testar själva. Det är helt gratis och allt som krävs är att man kör Android 2.1 eller en senare version.

[box type=”download” style=”rounded”]Ladda ned Zimpl här.[/box]

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.