Half-Life 3 har namnskyddats i Europa

valve-logo

Half-Life 3 är ett hett efterlängtat spel som många hoppas på ska komma, trots att Valve hela tiden tagit avstånd från den av slutande titeln i spelserien. Det första spelet – Half-Life – släpptes redan 1998 och var minst sagt banbrytande för genren. Spelet följdes av tre expansionspaket som släpptes 1999 och 2001. Det andra spelet i serien – Half-Life  2 – skulle sedan dröja till 2004 innan lansering.

Nu kommer uppgifter om att ett tredje spel kanske kan vara på väg då Valve har namnregistrerat Half-Life 3 i Europa och anmälan registrerades den 26 september i år. Tyvärr verkar det inte som att den amerikanska motsvarigheten har fått in någon anmälan, så det kanske bara är ett falsklarm. Det senaste spelet i serien släpptes 2007 så nu börjar det absolut bli dags för nytt, hör ni det Valve?

 

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.