Xbox One uppdateras den 11 februari & 4 mars

microsoft-xbox-one-kinect.jpg

Xbox One får sin första stora uppdatering den 11 februari.

De nyheter som följer med den är bland annat stöd för tangentbord via USB, en batteriindikator för handkontrollen och möjligheten att se och hantera lagringsutrymmet på konsolen. Man får helt enkelt bättre kontroll över vad man har lagrat på hårddisken.

Andra nyheter är sådana som är dolda i bakgrunden och som bara utvecklare har nytta av. Man har även gjort Kinect-enheten effektivare vid röststyrning och även lagt in de sedvanliga stabilitetsförbättringarna som gör konsolen trevligare att använda.

Nedräkning till Titanfall

Den 4 mars kommer den andra stora uppdateringen som ska bjuda på flera tunga förbättringar gällande stabilitet och prestanda. Uppdateringen kommer bara veckan innan spelet Titanfall släpps och Microsoft är noga med att vara föra med uppdateringen.

De största förbättringarna kommer att märka i spel som klarar multiplayerläge, men exakt vad som kommer på den punkten är ännu oklart då Microsoft är tysta om det. Bara att hålla tummarna för något riktigt trevligt.

Via Xbox.com

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.