Xbox One S V2 avslöjad – kostar 300 USD enligt Target

Microsoft Xbox One S
Xbox One S

En ny Xbox-modell kan ha avslöjats av amerikanska storkedjan Target. Enligt uppgift heter nya konsolen Xbox One S V2 – vilket kan betyda att det inte är någon Xbox Series S på gång trots allt.


Vad vi känner till idag så är Xbox Series S den officella efterföljaren till Xbox One S. En strömsnålare, mindre kraftfull spelkonsol för den bredare massan som vill ha en trevlig spelupplevelse utan att betala för Xbox Series X.

Med nyheten om Xbox One S V2 så måste vi börja fundera på vad lanseringen av den modellen kan betyda för Xbox Series S.

Det är inte sannolikt att Xbox One S V2 – om modellen faktiskt är riktig – har några större förbättringar. Snarare handlar det mer om optimeringar och justeringar med på sin höjd snäppet vassare prestanda.

Mer troligt är det här en modell som har bättre kylningsmöjligheter än den befintliga Xbox One S-modellen. Eventuellt med ett något mindre chassi.


Prislappen är enligt uppgift 300 USD, vilket är samma pris som befintliga Xbox One S kostar. Här i Sverige kostar modellen cirka 3 200 kronor inklusive moms.

Nu är den stora frågan om spelkonsolen som avslöjats faktiskt är en andra revision av Xbox One S, vad den kostar i Sverige om den släpps här och vilka nyheter den har. Mer information följer här när fler detaljer finns.