World of Warcraft Dragonflight – så spelar du redan idag

world of warcraft dragonflight 2022

World of Warcraft får en ny expansion under hösten 2022 kallad Dragonflight. Redan idag kan du förhandsbeställa expansionen, men visste du att det även går att spela Dragonflight före alla andra om du har lite tur?

Activision Blizzard kör just nu ett så kallat ”stängt test” för ett mindre antal spelare som får chansen att provspela Dragonflight. Spelarna kan bidra med sina tankar och åsikter till spelstudion som kan optimera spelet inför lanseringen.

Det är busenkelt att registrera sig till Dragonflight-testet. Allt du behöver göra är att gå till denna sida och klicka på knappen för ”BETA OPT-IN”.

Tänk på att du måste ha ett Activision Blizzard-konto och vara inloggad för att begära åtkomst till det stängda Alpha-testet. Om du inte vill klicka på länken ovan så kan du gå till Blizzards officiella webbsajt för Dragonflight och skrolla längst ner på sidan så hittar du knappen.

Testet som initierats började den 14 juli och är begränsat i omfattning. Här är vad som omfattas idag:

  • Området: The Azure Span
  • Rasen och klassen: Dracthyr Evoker
  • Ingame-funktion: Dragonriding
  • Uppdateringar till ingame-gränssnittet

Det kanske mest spänannde är inte det nya området, klassen och rasen eller drakridning – utan ett helt omarbetat gränssnitt som blir den första, stora förändringen på 18 år.

Activision Blizzard arbetar även med att förbättra förmågorna (talents) till Death Knight, Druid, Hunter, Priest och Rogue. Även Alchemy och Blacksmithing omarbetas just nu och kan ses i Alpha-testet. Tänk på att det här är det första av flera test som kommer att vara tillgängliga inför lanseringen senare under hösten.

Via PCGamer

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.