VPNhub är en VPN-tjänst från porrsajten Pornhub

pornhub-vpnhub-mobile

Världens största porrsajt – Pornhub – har släppt en VPN-tjänst kallad VPNhub. Den är i grunden helt gratis att använda på din mobiltelefon, men vill du nyttja tjänsten på desktop måste du betala en månadskostnad.


Enligt Pornhub har deras VPN-tjänst full kryptering och garanterad anonymitet. Oavsett om du besöker internets mer lättklädda och mörka sida, eller om du bara surfar runt på nyhetssajter.

VPNhub är som ovan nämnt gratis att använda på mobiltelefonen, men tjänsten kommer med en obekväm baksida om du inte vill betala för dig. Du kommer att se annonser och får inte välja vilken server du ansluter till.

Dessutom garanteras du inte högsta hastighet och du kan glömma att använd VPNhub med Windows och macOS.

Om du däremot betalar månadskostnaden på 12.99 USD släpper VPNhub på alla begränsningar. Full hastighet, tjänsten fungerar på tre enheter samtidigt och du kan själv välja landet och servern som passar dig bäst.

Bland länderna som VPNhub har servrar i hittar vi UK, Kanada, Japan och Brasilien.

Det finns många utmärkta VPN-tjänster på marknaden idag. Är VPNhub en av dem?

Att bara lita på löften från Pornhub om anonymitet räcker inte. Tjänsten här helt ny och måste testas ordentligt för att se om den läcker data; innan dess är det svårt att rekommendera VPNhub framför konkurrenterna.

NordVPN, OVPN, ExpressVPN, CyberGhost VPN. Alla har erkänt bra, specialiserade tjänster som används av tusentals användare dagligen. Pornhub har – en porrtjänst. Dessutom är VPNhub snäppet dyrare än många konkurrenter och kan användas på färre antal enheter.

Undvik VPNhub just nu och skaffa en annan, beprövad tjänst istället. Vill du läsa mer och kanske prova ändå kan du besöka den officiella webbsajten här (den är helt fri från pornografiskt innehåll, så SFW).

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.