Viaplay får en prishöjning med 20 kronor (2023)

film projektor
Foto: Alex Litvin, Unsplash

Streamingtjänsten Viaplay höjer priset på sitt grundabonnemang. Höjningen är 20 kronor vilket ökar priset från gårdagens 129 kronor och upp till 149 kronor per månad.

Abonnemanget som omfattas heter ”Viaplay Filmer & Serier”. Det är ett utbud som omfattar filmer, serier och barninnehåll. Däremot inte sport, för det måste du välja Viaplay Medium för mer än dubbla priset.

Lästips: Fungerar Viaplay med Chromecast? Svaret är ja!

Den som vill ha allt som Viaplay har att erbjuda kan välja prenumerationsnivån Total. Den kostar dig höga 549 kronor per månad, men ger då tillgång till filmer, serier, barninnehåll, sport och premium sport.

Varken Viaplay Medium och Total har fått samma prishöjning. Just nu finns inga indikationer på att det ska ske, men räkna med att även de dyrare nivåerna kan öka under 2023.

Du hittar aktuella priser hos Viaplay här.

Vi har tidigare rapporterat att HBO Max fått sin första prishöjning på vissa marknader, bland annat USA. Huruvida samma höjning kommer till svenska prenumeranter återstår att se. Läs mer om den nyheten här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.