Vad är egentligen en minifinder?

minifinder-gps-tracker

En minifinder gps tracker är en liten trygghetsprodukt – en GPS-tracker och trygghetslarm i ett, som fungerar runt om i hela världen. Produktens unika design och storlek gör den idealisk för personlig säkerhet och spårning av tillgångar. Bakom skalet finns teknik av hög kvalitet för positionering av människor, husdjur, fordon, nycklar och värdesaker.


Det som särskilt utmärker denna GPS-tracker, förutom sin design och storlek, är dess batteritid och prestanda; i standbyläge klarar den hela 20 dagar utan laddning. Dessutom innehåller enheten även en fallsensor som känner av ett livshotande fall och skickar ut ett larm helt automatiskt. Minifinder Pico är enkel att hantera; till och med helt datorovana personer kan ringa förinställda nummer, svara på samtal och trycka på larmknappen. Enheten kan användas med abonnemang hos spårningstjänsten Tracktor eller med inbyggt kontantkort från Telia. I appen ser du med hög precision hur personen med Minifindern rör sig.

På detaljnivå hittar du vibrationslarm (en sensor avgör om enheten har förflyttat sig och larmas i så fall), panikknapp (skickar larm till mobilappen genom push-notis och följer sedan upp med röstsamtal till larmmottagaren), samtalsfunktion (till flera förinställda telefonnummer), röstövervakning (svarar automatiskt på inkommande samtal från ett auktoriserat telefonnummer och är även lämpligt vid röstövervakning av personer i nödsituation), varning om lågt batteri (pushnotis till din mobiltelefon eller e-post), loggning (loggar alla positioner i Tracktor-systemet), GeoFence-larm (rita ett virtuellt staket på kartan och få besked om enheten lämnar det avgränsade området), larm vid fallolycka (inbyggd fallsensor som larmar vid fallolycka genom att mäta hastighet och G-kraft) och realtidsspårning (uppdaterar positionen så snart den upptäcker rörelse och kan följas via appen i realtid på kartan).

Med sin svenskpatenterade design är denna minifinder kortfattat en GPStracker med lång batteritid och överlägsen precision, som kommer i många olika färger. Du kan spåra i realtid från datorn, mobilen eller surfplattan. Tillgängliga tillbehör är bland annat laddstation, 12-24V omvandlare (så att den kan anslutas till bil m.m.), halsband för enkel och snabb åtkomst samt skyddande fodral.

Enheten rekommenderas till barn, äldre, personer som jobbar i utsatta miljöer; alla som behöver en extra trygghet. Enheten bygger på modern teknik och innehåller trots sin lilla storlek alla nödvändiga funktioner som man förväntar sig av en spårsändare och ett trygghetslarm.