Trailer: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales — första trailern

pirates of the carribean dead men tell no tales

Går du och väntar på att Disney ska presentera kommande Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales? Då kanske du blir glad av att första trailern nu är släppt.


Trailern börjar med en attack på ett brittiskt fartyg där den spöklika piratkaptenen Salazar (spelad av Javier Bardem) rör sig över skeppets däck.

Det är en mörk ton genom hela trailern med inslag av humor, Javier demonstrerar sitt utmärkta skådespeleri och hela trailern skriker död och förbannelse. Inte minst över den vi alla väntat på att få se mer av — Jack Sparrow.

En karaktär som återkommer i den nya filmen, precis som Will Turner, spelad av Orlando Bloom och kapten över Den Flygande Holländaren vilket vi fick se i seriens tredje film.

”Find Sparrow for me. And relay a message from Captain Salazar”

Varken Jack Sparrow eller Will Turner gör något inslag i trailern, men då Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales inte släpps förrän nästa år finns gott om tid för fler trailers.


Filmdirektörerna är Joachim Rønning och Espen Sandberg, kända namn för att ha skapat bland annat Marco Polo för Netflix. Om de kan lyfta filmen till något större än senaste On Stranger Tides från 2011 återstår att se.

https://www.youtube.com/watch?v=1xo3af6Jk

Den 26 maj 2017 har nya Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Frågan är — kommer du att gå på bio för att se den?