Tjänade 890 000 kronor på Diablo 3

diablo-3-reaper-of-souls


Spelare utnyttjade auktionshuset till max

130 000 dollar lyckades en spelare på Diablo 3 skrapa ihop via auktionshuset.

Tack vare lite smart tänkande kunde spelaren köpa värdefulla tillbehör för så lite som en dollar per sak och sedan sälja vidare för 30 till 150 dollar.

Efter en tid kunde spelare optimera sitt system så att bara de saker med högst vinstmarginal var aktuella för köp och därmed ökade också vinsterna allt mer.

130 000 dollar

Om man ska tro de bevis som finns att tillgå så lyckades hen skrapa ihop så mycket som 130 000 dollar innan Blizzard beslutade sig för att stänga auktionshuset nära lanseringen av expansionen Reaper of Souls.


Det är nog ingen högoddsare att många spelare var ytterst besvikna på att Blizzard då de berövades på en stor inkomstkälla.

Samtidigt är det väldigt många vanliga spelare som vittnade om glädje för att auktionshuset togs bort, detta då spelet normaliserades med de förbättringar som gjordes i expansionen. Vi kom helt enkelt närmare Diablo 2 som många hade hoppats på att Diablo 3 skulle vara redan innan första spelet släpptes.

Även om spelaren som drog in 130 000 dollar, eller närmare 890 000 kronor, uppenbart bröt mot reglerna för hur auktionshuset får användas så kvarstår ändå det faktum att hen nästan blev miljonär på det.

Nyhet via Geek.com