The Lord of The Rings: Gollum – här är första trailern (2023)

The Lord of The Rings: Gollum

Efter flera förseningar så är det äntligen snart dags för ”The Lord of The Rings: Gollum” att göra premiär på Playstation 5 och Playstation 4.

Det kommande spelet visades första gången under 2019 och har sedan dess skjutits på framtiden flera gånger.

Trots en hel mängd teasers och kortare trailers så har The Lord of The Rings: Gollum gått under radarn för många gamers – och det är synd då det här spelet ser ut att ha bra med potential.

Tips: Se alla våra spelartiklar här

Precis som namnet antyder så har Gollum en stor roll i det här spelet. Det är faktiskt den karaktär som du styr genom hela spelet. Eftersom den svårälskade lilla varelsen inte är speciellt stark så ligger störst fokus på smygande och parkour.

Spelet utspelar sig före händelserna i Sagan om Ringen-triologin. Du får besöka kända och okända områden, bland annat Mordor och Mirkwood Forest. Hela spelet är har ett stort berättelsefokus med spelsituationer, dialoger, animationer och ljud som ska ge dig en cinematisk upplevelse.

The Lord of The Rings: Gollum släpps till PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One och Switch senare under 2023.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.