The Last Thing He Told Me – trailer för nya miniserien på Apple TV+

The Last Thing He Told Me

”The Last Thing He Told Me” är en miniserie på Apple TV+ och den har premiär den 14 april. Redan idag finns en spännande trailer som drar in oss i spänningen och intrigerna.

Miniserien baseras på romanen med samma namn som är skriven av författaren Laura Dave. I huvudrollerna hittar vi Hannah som spelas av Jennifer Garner och styvdottern Bailey som spelas av Angourie Rice.

Filmtips: Se alla våra filmtrailers här

Trailern du bara måste se innan miniserien har premiär!

När Hannas make försvinner måste de brygga sin minst sagt ansträngda relation för att tillsammans hitta sanningen kring försvinnandet.

Din make, han är inte den du tror att han är.

I trailern får vi se hur Hannah söker efter sin make, men också kärlek, stora mängder pengar i en väska och en hel desperation i kombination med pulshöjande musik.

Vi har läst boken som miniserien bygger på och den är helt klart läsvärd. Berättelsen har ett bra driv genom hela handlingen, men huruvida det kan förmedlas på rätt sätt på tv:n återstår så klart att se.

Pilotavsnittet av The Last Thing He Told Me är regisserad av Olivia Newman och exekutiv producent för miniserien är Jennifer Garner själv. Andra regissörer till olika avsnitt i serien är Deniz Gamze Erguven, Dasy Von Scherler Mayer och Lila Neugebauer.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.