Nya Super Mario-filmen har fått en sista trailer – se den här (2023)

Super Mario 2023

Den kommande Super Mario-filmen har fått en sista trailer som ska locka oss att gå på biopremiären den 5 april.

I huvudrollerna hittar vi tung namn som Chris Pratt (Mario), Jack Black (Bowser) och Charlie Day (Luigi). Om du vill kolla på filmen med barnen så finns den även med svenskt tal (trailers för båda längre ner).

Filmen är skapad av Illumination i samarbete med Nintendo. Illumination är bland annat känd för filmerna om våra favoritfigurer Minionerna. De har även skapat filmer som Sing, Sing 2, The Secret Life of Pets och Dr. Seuss’ The Grinch.

I den senaste trailern får vi se hur Luigi och hans vänner har hamnat i en minst sagt prekär situation som involverar stålburar och lava. Det är upp till Mario att samla sina vänner och hitta Luigi, stoppa Bowser och så klart ge oss en rejäl dos med nostalgi längs vägen.

Fresh meet for the grinder. The only hope is the sweet relief of death.

Stjärna i bur ovanför superhet lava. Aj aj!

Trailern visar även en mängd action med en gokartkörande Mario, Donkey Kong som slår sönder saker och en minst sagt ond Bowser som samlar ihop sina trupper.

Filmen har som ovan nämnt premiär den 5 april och du kan se den på bio innan den når en filmtjänst nära dig.

Super Mario-trailern (engelskt tal)

Super Mario-trailern (svenska tal)

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.