The Last of Us-serien har premiär den 15 januari 2023

The Last of Us

Går du och väntar på att The Last of Us-serien ska ha premiär? Det dröjer inte alltför länge – HBO har nämligen bekräftat att den börjar visas den 15 januari 2023.

Serien baseras på spelen med samma namn och har Pedro Pascal (Joel) samt Bella Ramsey (Ellie) i huvudrollerna.

Lästips: Guillermo del Toro’s “Cabinet of Curiosities” (trailer)

HBO:s adaption av spel för The Last of Us-serien har Craig Mazin och Neil Druckmann som regissörer. Carolyn Strauss som var med och gjorde hyllade serierna Chernobyl och Game of Thrones är med på ett hörn.

Förutom Pedro Pascal och Bella Ramsey så hittar vi flera andra kända namn i rollistan. Bland annat Storm Reid, Jeffrey Pierce, Murray Bartlett och Nico Parker.

The Last of Us-serien för Playstation-konsolerna består av två spel idag. Det första spelet – The Last of Us Part I – introducerades 2013 medan den andra delen kallad Part II släpptes 2020. Sedan dess har det första spelet släppts i två nylanseringar med förbättrad grafik.

Här kan du köpa The Last of Us-spelen

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.