The Contract till GTA Online släpps den 15 december

gta grand theft auto online logo

GTA Online får en stor uppdatering med välkända karaktärer från berättelsen i Grand Theft Auto V. Det handlar om Franklin, Lamar och Chop som introduceras med ”The Contract”.

Även kända rapparen Dr Dre gör ett återbesök i The Contract. Han var tidigare med i ”The Cayo Perico Heist” som var aktuell tidigare under 2020 i GTA Online.


Läs mer: GTA V & GTA Online får next-gen-uppdateringen i mars 2022

Huvuduppdraget i The Contract handlar om hur Dr Dre förlorar sin mobiltelefon. Han ber Franklin och Lampar om hjälp med att återfå telefonen – och som vanligt går saker inte helt som de först hade tänkt sig.

Det har gått en hel del år sedan Franklins och Lamars medverkan i Grand Theft Auto, och det märks på hur de ser ut. Åldern har tigit ut sin rätt och de ser lite äldre och slitnare ut.

Den 15 december kl 11.00 släpps uppdateringen till GTA Online här i Sverige.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.