Taylor Swift ”Midnights” – här lyssnar du helt gratis

Taylor Swift Midnights

Det tionde och senaste albumet – Midnights – från superstjärnan Taylor Swift var så populärt när det släpptes att Spotify kraschade. I ett svep blev albumet det mest strömmade albumet på en dag.

Faktum är att Midnights strömmades så mycket att Spotify kraschade efter bara en timme. Dock lyckades musiktjänstens tekniker få igång allt igen snabbt, men inte utan att det uppmärksammades av många.

Idag kan du lyssna på albumet på alla stora musiktjänster, även på YouTube. Vi har lagt länkar till alla huvudlåtar från Midnights här under så att du kan streama musiken kostnadsfritt direkt från världens största videosajt. Helt lagligt så klart (de är trots allt uppladdade till Taylor Swifts officiella konto).

Visst du? I låten ”Lavender Haze” finns frasen ”in the lavender haze” som är en referens till tv-serien Mad Men. Anledningen till att den är med handlar om hur Taylor Swift och pojkvännen Joe Alwyn behövde skydda relationen från skriverier i tabloider och nätrykten.

Bästa låtarna på Taylor Swifts Midnights

Bästa låten:

Recensenterna är eniga om att Midnights är ett riktigt bra album och med tanke på hur snabbt musiktjänsterna rapporterar om att Taylor Swifts senaste musiksläpp har tagit över så verkar fansen hålla med.

De recensenter som lyssnat igenom Midnights har dock vitt spridda tankar om vilken låt som är den bästa på albumet. Dagens Nyheter lyfter fram låten Anti-hero som den bästa medan The Guardian tycker att Maroon är absolut vassast.

Vilken du tycker är bäst är så klart upp till dig, och du kan själv bestämma efter att ha lyssnat på alla låtarna helt gratis här under.

Här strömmar du alla låtarna helt gratis

Taylor Swift har en officiell kanal på YouTube och du hittar alla låtarna gratis där. Det är så klart inte helt optimalt om du vill strömma musiken när du är ute på gående fot, men gratis är gott och du får en chans att lyssna innan du skaffar en prenumeration på Spotify, Apple Music eller Prime Music.

1. Lavender Haze

2. Maroon

3. Anti-Hero

4. Snow on the Beach

5. You’re on Your Own, Kid

6. Midnight Rain

7. Question…?

8. Vigilante Shit

9. Bejeweled

10. Labyrinth

11. Karma

12. Sweet Nothing

13. Mastermind

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.