SwiftKey till Nokia X – helt gratis


nokia-x

SwiftKey erbjuder sin underbara tangentbordslösning helt gratis till alla med nya Nokia X.

Detta presenterades under Mobile World Congress för bara några timmar sedan och intresset för nya telefonmodellerna från den finska tillverkaren är skyhögt.

Den som vill ha SwiftKey helt gratis måste ladda ned applikationen innan 2015 – därefter kommer den att kosta några kronor att ladda ned och installera.

Det kommer att finnas stöd för SwiftKey Cloud och till en början finns tre teman att tillgå för användarna.


Företaget har låtit meddela att avtalet om att erbjuda SwiftKey gratis under en period möjliggör en snabbare penetrering av marknader på ekonomisk uppgång samtidigt som Nokia X kan erbjuda ett bättre tangentbord än vad som följer med i operativsystemet.

Undertecknad har länge använt SwiftKey och skulle utan att tveka betala en hundring idag om prislappen låg så högt. Det går betydligt snabbare att skriva med SwiftKey än något annat som jag har testat tidigare – rekommenderas starkt!

Via The Verge

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.