Streama Elvis – här strömmar du filmen

elvis hbo max 2022

Elvis lever! Eller, kanske inte, men du kan åtminstone se en tolkning av hans uppgång och fall på HBO Max – och det är nära nog. Huvudrollen som Elvis axlas av Austin Robert Butler och Tom Hans har rollen som musikerns manager. Regissören är Baz Luhrmann.

Se om svenska filmtjänster streamar, hyr ut eller säljer filmen längre ner


Det här handlar Elvis om

Filmen Elvis handlar om den kända musikern, från barnsben och hela vägen mot den berömmelse och stjärnstatus som befäste hans musik i världshistorien. Filmen hade världspremiär redan tidigare i våras i Cannes.

Filmtips
Streama Samaritan – här strömmar du filmen

Filmtjänsterna som streamar Elvis

Kan jag streama filmen på Disney+?

❌ Nej, inte i dagsläget.

Kan jag streama filmen på Netflix?

❌ Nej, inte i dagsläget.

Kan jag streama filmen på Amazon Prime Video?

❌ Nej, inte i dagsläget.

Kan jag streama filmen på HBO Max?

Ja, Elvis finns att streama här!
Premiär den 2 september.

Kan jag streama filmen på Paramount Plus?

❌ Nej, inte i dagsläget.

Filmtjänsterna där du kan köpa eller hyra Elvis

Kan jag köpa eller hyra filmen på iTunes?

❌ Nej, inte i dagsläget.

Kan jag köpa eller hyra filmen på Google Play?

❌ Nej, inte i dagsläget.

Kan jag köpa eller hyra filmen på YouTube?

❌ Nej, inte i dagsläget.

Kan jag köpa eller hyra filmen på Viaplay?

❌ Nej, inte i dagsläget.

Kan jag köpa eller hyra filmen på SF Anytime?

❌ Nej, inte i dagsläget.

Kan jag köpa eller hyra filmen på Blockbuster?

❌ Nej, inte i dagsläget.

Viktigt och bra att veta om Elvis

Biograferna som visar / visade Elvis

Elvis går inte på svenska biografer utan strömmar exklusivt på HBO Max.

När har Elvis premiär?

Premiärdatum för Elvis är/var den 2 september 2022.

Hur lång är filmen?

Är Elvis barnvänlig / barntillåten?

Filmen är rekommenderad från 13 år.

Vilka genrer omfattar Elvis?

  • Biografi
  • Musik
  • Drama

Rollistan / röstskådespelarna

Se hela rollistan på IMDB här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.