Stranger Things kommer till Minecraft – skinpack med alla karaktärer

Stranger Things kommer till Minecraft. Andra säsongen av populära serien har nyligen släppts och du kan nu spela dina favoritkaraktärer direkt i Minecraft med ett så kallat ”skin pack”.

Paketet med skins kostar 2.99 dollar och ger dig tillgång tillgång till karaktärer som Mike, Dustin, Lucas, Will, Eleven, Joyce, Hopper och fler. Det finns ett dussintal med skins att välja mellan.

Innan du köper och laddar ner dina skins bör du dock vara uppmärksam på en liten detalj. Paketet innehåller nämligen inte bara utseenden på karaktärerna, utan även detaljer om berättelsen i andra säsongen i Stranger Things.

Om du inte bryr dig eller redan har sett andra säsongen av serien kan du beskåda samtliga skins här. Men åter igen — spoilervarning.

Som ovan nämnt kostar dessa skins 2.99 dollar, eller 490 mynt på Minecraft Marketplace. De fungerar med Minecraft till Windows 10, Xbox One och Mobile i skrivande stund.

Om retro-horror någonsin fungerat som genre så är det med Stranger Things. En fantastisk tv-serie som öppnat ögonen för många och hyllats av kritiker världen över. Vi rekommenderar att du provar att se den, om du inte redan gjort det.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.