Spotify uppdaterar sin app för Apple Watch

Spotify

Spotify har släppt en ny uppdatering till appen för Apple Watch. Det är en mindre uppdatering som bjuder på en rad små förbättringar och optimeringar.

Det som är nytt med den uppdaterade appen är att gränssnittet har optimerats och blivit mer likt mobilversionen av samma app. Du känner helt enkelt igen dig mer med nya versionen.

Dessutom blir det enklare och smidigare att navigera i de olika menyerna, bilderna för olika album har blivit större, animationerna är nya och det finns en rad nya funktioner. Bland annat kan du nu svepa för att gilla en låt.

spotify new app apple watch 2022 nov
Nya Spotify-appen för Apple Watch.

Andra nyheter är att det är lättare att se när nya poddavsnitt är släppta; de är märkta med en blå cirkel. Perfekt när du lyssnar på många podcasts och vill ha en tydlig översikt av allt som är nytt i dina favoritlistor.

Vidare blir det möjligt att ladda ner spellistor och enskilda låtar direkt till klockan via appen. Du slipper alltså gå via mobiltelefonen som tidigare.

Den nya versionen skickas ut som en uppdatering på alla marknader just nu. Inom de närmaste dagarna så bör uppdateringen finnas tillgänglig i just din Apple Watch.

Via Spotify

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.