Ny trailer till John Wick: Chapter 4

john wick chapter 4 2022 promo

Skaparna bakom kommande John Wick: Chapter 4 har släppt en ny, längre trailer till filmen. Och den här gången får vi äntligen en tydligare blick bakom kulisserna i den lönnmördarstyrda världen som John lever i.

Precis som i de tidigare filmerna så är det Keanu Reeves som spelar huvudrollen som självaste John Wick. En lönnmördare av episk karaktär som alla känner till och alla fruktar.

Lästips: Spel om ”John Wick” är på gång

Motparten och skurken i filmen är Marquis. Han spelas av ingen mindre än Bill Skarsgård (bland annat känd från nytolkningen av Det-filmerna). Och så klart får vi gamla favoriter som Laurence Fishburne och Ian McShane på listan.

Ett nytt namn i serien är Hiroyuki Sanada. En skådespelare som knappast är lättviktare inom filmvärlden, men som inte har synts till i någon John Wick-film tidigare. En grymt bra skådespelare som har mycket att erbjuda på filmduken.

Den 22 mars 2023 är det dags för premiär och John Wick: Chapter 4 kommer initialt bara att visas på biograferna. Därefter får vi se filmen på en filmtjänst nära dig.

Lästips: Streama John Wick: Chapter 4 – här ser du filmen

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.