Spotify samarbetar med Netflix om soundtracks & spellistor

Netflix
Foto: Thibault, Pening, Unsplash

Spotify och Netflix meddelar att de har inlett ett samarbete om att ta filmtjänstens soundtracks till musiktjänsten. Allt samlas i en praktisk och överskådlig musikhubb som alla har ett konto hos Spotify kan använda.

Hubben hittar du enkelt genom att söka på “Netflix” i Spotify. Då hittar du musik och spellistor får många av de originalserier och filmer som Netflix har släppt genom åren. Bland annat Stranger Things, Ozark och Young Royals.

Du kan även hitta några av Netflix podcasts på Spotify via samma hubb.

Alla soundtracks och låtlistor från Netflix

Här är alla låtlistor och soundtracks som finns i Netflix-hubben på Spotify just nu. Räkna med att flera kommer att läggas till framöver.

Kurerade låtlistor från Netflix

Netflix har även släppt två låtlistor med blandat innehåll som kurerats av anställda på filmtjänsten. Den ena har låtar och ljud från våra favoritskräckfilmer på Netflix och den andra har massvis med kända låtar från 90- och 00-talet.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.