Säsong 3 av The Mandalorian har premiär i mars (2023)

disney the mandalorian season 3 2023

Äntligen vet vi när The Mandalorian har sin tredje premiär – i mars 2023 kommer säsong 3 med vår favorithjälte klädd i beskar-armor.

Den här artikeln uppdaterades den 3 december 2022 med ny information om premiärdatumet för The Mandalorian Säsong 3. Den 1 mars 2023 kommer det första avsnittet till Disney+ och INTE i februari som tidigare meddelat av Disney.

Nyheten släpptes på Instagram via Disneys officiella konto och det här är bara en av flera Star Wars-relaterade nyheter som kommit den senaste tirden.

Tidigare har Disney även avslöjat att serien Andor är på gång (redan i augusti!) med Diego Luna i huvudrollen som Cassian Andor. Du kan se fram emot 12 äventyrsfyllda avsnitt.

The Mandalorian har idag två säsonger som båda finns på Disney+ och den tredje säsongen kommer också att finnas att strömma där. Mer information om det följer med exakt datum.

Berättelsen är inte känd – än

[spoilervarning för säsong 2]

Disney har inte avslöjat berättelsen i den kommande säsongen. Vi vet från sista avsnittet i andra säsongen att Din Djarin (The Mandalorian, spelad av Pedro Pascal) vann den åtråvärda Darksabern i en duell mot Moff Gideon.

Den som har Darksabern i sin ägo är den rättmättiga ledaren till Mandalorianerna, och det är något Bo-Katan gör anspråk på. Räkna med att Din Djarin och Bo-Katan gör upp om den saken i nästa säsong.

Trailer till säsong 3 av The Mandalorian

Trailer till säsong 2 av The Mandalorian

Trailer till säsong 1 av The Mandalorian

FAQ

När har The Mandalorian S3 premiär?

Den 1 mars 2023.

Vart visas The Mandalorian S3?

Du strömmar serien på Disney Plus.