Säsong 3 av The Mandalorian har premiär i mars (2023)

disney the mandalorian season 3 2023

Äntligen vet vi när The Mandalorian har sin tredje premiär – i mars 2023 kommer säsong 3 med vår favorithjälte klädd i beskar-armor.

Den här artikeln uppdaterades den 3 december 2022 med ny information om premiärdatumet för The Mandalorian Säsong 3. Den 1 mars 2023 kommer det första avsnittet till Disney+ och INTE i februari som tidigare meddelat av Disney.


Nyheten släpptes på Instagram via Disneys officiella konto och det här är bara en av flera Star Wars-relaterade nyheter som kommit den senaste tirden.

Tidigare har Disney även avslöjat att serien Andor är på gång (redan i augusti!) med Diego Luna i huvudrollen som Cassian Andor. Du kan se fram emot 12 äventyrsfyllda avsnitt.

The Mandalorian har idag två säsonger som båda finns på Disney+ och den tredje säsongen kommer också att finnas att strömma där. Mer information om det följer med exakt datum.

Berättelsen är inte känd – än

[spoilervarning för säsong 2]

Disney har inte avslöjat berättelsen i den kommande säsongen. Vi vet från sista avsnittet i andra säsongen att Din Djarin (The Mandalorian, spelad av Pedro Pascal) vann den åtråvärda Darksabern i en duell mot Moff Gideon.

Den som har Darksabern i sin ägo är den rättmättiga ledaren till Mandalorianerna, och det är något Bo-Katan gör anspråk på. Räkna med att Din Djarin och Bo-Katan gör upp om den saken i nästa säsong.

Trailer till säsong 3 av The Mandalorian

Trailer till säsong 2 av The Mandalorian

Trailer till säsong 1 av The Mandalorian

FAQ

När har The Mandalorian S3 premiär?

Den 1 mars 2023.

Vart visas The Mandalorian S3?

Du strömmar serien på Disney Plus.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.