Spela World of Warcraft och få karaktären Liadrin till Hearthstone

Hearthstone Liadrin

Blizzard har introducerat nya karaktären Liadrin till spelet Hearthstone och enda sättet att få porträttet är att spela ett annat spel — World of Warcraft. Där andra karaktärer kostar pengar så är Liadrin helt gratis för alla som är villiga att lägga lite tid på Blizzards episka MMORPG-titel World of Warcraft.

Allt som krävs är nämligen att man skapar en helt ny karaktär i World of Warcraft och följer denna hela vägen upp till nivå (läs: level) 20. Eftersom gratisversionen av spelet tillåter just så hög nivå betyder det att man inte behöver betala en endaste krona för Liadrin.

Målet är givetvis att locka nya spelare till World of Warcraft och det märks inte minst på att Liadrin inte kan låsas upp retroaktivt med befintliga karaktärer över nivå 20. Man måste aktivt spela en helt ny från nivå 1 till 20 för att få den achievement som krävs för att låsa upp karaktären.

Whispers of the Old Gods

Så fort achievementen Fledgling Hero of Warcraft har låsts upp så finns Liadrin att välja i Hearthstone. Inga andra krav följer och eftersom nivå 20 går mycket snabbt att nå så kan det vara värt att spendera några timmar extra med World of Warcraft — inte minst om man är inbiten Hearthstone-spelare och verkligen vill ha allt som erbjuds.

Om inte Liadrin är något att se fram emot så kanske senaste expansionen Whispers of the Old Gods är det. När expansionen släpps senare under 2016 får spelarna hela 134 nya kort att skaffa och samtliga är baserade på mytologin bakom Old Gods i World of Warcraft. Fortsatt tät anslutning till Blizzards rötter alltså, även om denna i sin tur baseras på HP Lovecraft.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.