Spela på internet och se resultaten direkt via din e-post

lottery 1 e1476278940191

Sugen på att dra hem de allra fetaste miljonerna på spel och betting? Då kan det vara en god idé att använda internet som ett verktyg. Här finns de stora möjligheterna istället för att du ska behöva gå in i en spelbutik och välja speltalonger i radmeter med hyllor.


När du har placerat ditt spel är det också en bra idé att använda internet för att kontrollera resultatet. Det finns ingen anledning att manuellt gå igenom nummer efter nummer för att se om du vunnit.

Tänk att spela på dina lyckonummer och se hur ett e-postmeddelande trillar ner i inkorgen vilken berättar att du vunnit nära en miljard kronor? Eller kanske mer humana 120 miljoner kronor? Eller bara en miljon kronor! Vilket lyft det skulle vara för ekonomin, och tragiskt om du skulle missa att hämta ut pengarna.

Det finns en riktigt stor anledning att sluta spela med fysiska talonger. Du kan tappa bort dem på vägen. Precis som med Triss och liknande. Eller så skrapas kontrollrutan utan att du märker det så att vinsten går förlorad och du blir lottlös.

Vi gissar att många missar att hämta ut sina vinster för att de inte vet att du har vunnit. Eller att de inte spelar alls för att de tycker det är krångligt att gå iväg till butiken, kryssa för alla nummer och sen komma ihåg att spelkvittot existerar.Lästips: Avast Free Antivirus 11 – uppdaterad för bättre säkerhet


Det är inte så svårt egentligen. Många sajter samlar alla de vinnande numren på ett och samma ställe; bara kolla resultaten eller få de senaste med e-brev. Det tar sekunder att anmäla e-postadressen och sen behöver du aldrig fundera på resultatet mer.

Har du inte provat så kan du enkelt göra det. Det kostar inte många kronor att komma igång och få chansen till miljonerna. Hur många eller få de än må vara. Har du provat? Skriv gärna en kommentar och berätta!