Sony läcker nästa expansion till Destiny 2 – här är Gods of Mars

destiny2-godsofmars-expansion-psstore

Destiny 2 får sin nästa expansion i mars 2018. Det bekräftar den senaste läckan kring storspelet som även ger oss namnet på expansionen.

Pinsamt nog för Sony är det på egna spelbutiken Playstation Store som läckan uppdagades. Både i den amerikanska och japanska varianten fanns expansionen att beskåda i butiken.

Namnet på expansionen är ”Gods of Mars” och den ger bland annat ett helt nytt område att besöka, nämligen ”The Frigid Vale of Mars”.

Tillsammans med Ana Bray utforskar du området, slåss mot expansionens huvudfiende Charlemagne, räddar Rasputin från sina bojor och avslöjar Clovis Bradys hemligheter.

Givetvis finns det även en hel rad med nya vapen, rustningar, uppdrag, fiender och bossar att ta del av. Bungie har en hel del att bevisa med Destiny 2, så vi hoppas på något riktigt stort denna gång.

Kräver minst 68GB utrymme på hårddisken

Stort ser det ut att vara åtminstone i nerladdningsmängd. Minst 68GB ledigt utrymme måste det finnas på hårddisken bara för expansionen. Och ja, du måste ha originalspelet installerat också.

Den första expansionen till Destiny 2 – Curse of Osiris – släpptes tidigare i december. Den ger spelarna möjligheten att stoppa tidshoppande Vex och introducerade även nya aktiviteten ”Raid Lair”.

Det är knappast troligt att Curse of Osiris kan hålla spelarna aktiva fram till nästa stora expansion. Förhoppningsvis fortsätter Bungie att peta in mer innehåll fram till lanseringen i mars. Efter de många kontroverserna kring Destiny 2 är både Bungie och spelarna värda det.