Sony har släppt en trailer för Playstation VR2

Playstation VR 2
Bild: Sony

Du har väl inte missat hypen kring Playstation VR2? Vi har det definitivt inte och Sony vet hur man ökar intresset till max.

Med en ny trailer för VR-headsetet är vi mer sugna än någonsin på att lägga vantarna på Playstation VR2. Kolla själv så förstår du varför.

Trailern visar en del klipp från olika spel som kommer till Playstation VR2. När VR-headsetet släpps så kommer det att finnas åtminstone ett 20-tal stora speltitlar redo för alla gamers.

Redan idag har flera stora webbsajter fått testa Playstation VR2 och intrycken från dem är överlag positiva. Riktigt positiva faktiskt.

I videon får vi se många av detaljerna som redan visats av Sony samt renderingar från spel till VR-headsetet. Bland annat hett efterlängtade Horizon: Call of the Mountain. Även spel som Firewall Ultra, No Man’s Sky och Resident Evil Village.

Vad videon däremot inte avslöjar är 1) prislappen och 2) lanseringsdatumet. Vi får snällt vänta ett tag till innan Sony beslutar sig för att lämna ut de uppgifterna.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.