Snart skeppas Apple Watch Series 7 – leveranserna förbereds

apple watch series 7 greybg 2021

Har du beställt en Watch Series 7? Apple arbetar med de sista förberedelserna innan de kan börja skicka ut enheterna – snart är din smartklocka på väg hem till dig.

Enligt webbsajten 9to5mac har flera användare som beställt en Watch Series 7 fått uppdaterad leveransinformation. Det får man bara när Apple har beställt leverans hos leverantören.

Läs mer: Hur vattentålig är Apple Watch Series 7?

Det officiella släppdatumet är den 15 oktober, men de som har fått leveransstatusen “preparing to ship” redan nu kan potentiellt få sin Watch Series 7 lite snabbare än så.

När Apple först introducerade Watch Series 7 var det prat om att smartklockan skulle försenas med senarelagda leveranser på grund av problem vid tillverkningen. Apple har inte sagt något om det, men det verkar som att allt är som det ska just nu.

Läs mer: Hur mycket kostar laddningskabeln till Watch Series 7?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.