Snart kan du köpa iMac i alla färger direkt i butik

apple imac 2021 all colors

Om du vill köpa en iMac i alla dess färgkombinationer så kan du snart göra det direkt i Apples butiker.

Från den 14 september kommer alla sju färgerna till iMac vara tillgängliga i fysisk butik. Vilket förhoppningsvis gör det lite enklare att se den praktiska skillnaden.


Läs mer: iMac med Intel-processor säljs fortfarande – här är alternativen

Nyheten kommer från Bloombergs Mark Gurman som lade ut ett Twitter-meddelande om saken redan den 10 september.

Den praktiska skillnanden mot tidigare är minst sagt minimal. Bara tre färger gick inte att köpa i fysisk butik – gul, orange och lila.

Notera att nyheten så klart bara gäller 24-tumsmodellen då bara den erbjuds i så många färgalternativ. 21.5- och 27-tums iMac är fortfarande trött och grå i sitt utseende, och finns att köpa i såväl fysiska butiker som online.

Om du vill köpa en iMac med 24-tumsskärm så är det Apple M1-processorn som gäller (den finns alltså inte med Intel-processor mer) och kostar från 16 000 kronor.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.