SkyShowtime ersätter Paramount+

skyshowtime press illu 2022

SkyShowtime ersätter Paramount+. Den nya filmtjänsten släpps den 20 september i Sverige.

Bland filmerna som kommer att visas på SkyShowtime hittar vi Top Gun: MaverickJurassic World Dominion och Minions: Berättelsen om Gru.

Andra spännande filmer och serier som går att se är Ambulance, The Northman, Downtown Abbey och Belfast.

Viktigt: Om du skapat konto och betalt – men inte kan se några filmer

Har du skapat ett konto, betalt för en månad, men uppmanas hela tiden att betala eller starta en provperiod? Ta det lugnt!

Allt du behöver göra är att logga ut från ditt konto och sedan logga in på nytt. Du blir då uppmanad att skapa din tittarprofil och kan direkt börja strömma filmer och serier efteråt.

Svårare än så är det inte. Nu kan du njuta av alla storfilmer och populära serier.

Skaffa SkyShowtime för halva priset 

Just nu kan du skaffa nya SkyShowtime för bara halva priset. För endast 39,50 kronor så får du mängder av filmer och serier resten av livet – eller tills du avbryter din prenumeration.

Erbjudandet om att skaffa SkyShowtime till rabatterat pris gäller fram till den 1 november 2022. Därefter kostar det 79 kronor per månad.

I dagsläget så är SkyShowtime betydligt mer begränsad i sitt utbud jämfört med Netflix, Disney+ och HBO Max. Exempelvis så finns det knappt något barnutbud och många storfilmer lyser med sin frånvaro.

Filmer från DreamWorks, Nickelodeon och Universal Pictures

Materialet på SkyShowtime inkluderar filmer och serier från Showtime, Sky Studios, Peacock, Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon och DreamWorks Animation.

SkyShowtime erbjuder ikonisk underhållning och originalserier som du kan streama från alla enheter, när som helst. Missa inte våra nya filmer såsom Sonic the Hedgehog 2. Hitta fram till The Lost City, med Sandra Bullock och Channing Tatum. Stålsätt dig för den episka upplösningen i Jurassic World: Dominion – och glöm inte att du kan sträcktitta på serier som Yellowstone, Halo och Paw Patrol.

Dessutom kommer tjänsten att innehålla lokalt framtagna dokumentärer, originalprogram och specialprogram.

Nämnvärt är att inte alla filmer och serier är tillgängliga från start. Flera storfilmer visas på SkyShowtime först en tid efter att de synts på svenska biografer.

Bland de serier som finns vid lanseringstillfället hittar vi alla 21 säsonger av ”Law & Order”. Filmer som visas direkt från start är bland annat ”American Gigolo” och ”The Rising”.

skyshowtime webblasare front sept 2022
Så här ser startsidan ut när du har loggat in på ditt konto.

SkyShowtime lanseras den 20 september

Om du redan har Paramount+ så kan du använda filmtjänsten fram till den 1 oktober 2022. Efter det datumet så går det inte att komma åt Paramount+ längre.

Den 20 september 2022 öppnar SkyShowtime för användarna.

Om du redan har ett konto och en aktiv prenumeration hos Paramount+ så omvandlas det automatiskt till ett för SkyShowtime.

Månadspriset för SkyShowtime är 79 kronor per månad. Du kan läsa mer om tjänsten på den officiella webbsajten här.

Här ser du på SkyShowtime

Filmtjänsten fungerar bland annat i webbläsaren, med mobiltelefonen och surfplattan, direkt via din smart-TV och mediaspelare.

Tjänsten kommer dessutom att vara tillgänglig från partners som Telenor, Tele2, Telia, Sappa och Allente.

FAQ om SkyShowtime

Vilka serier visas på SkyShowtime?

Bland annat spelserien Halo, Yellowstone, Dexter: New Blood, The Offer och Star Trek: Strange New Worlds.

Vilka filmer visas på SkyShowtime?

Bland annat Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, Sonic the Hedgehog 2 och The Bad Guys.

Hur mycket kostar SkyShowtime i månaden?

Prenumerationen kostar 79 kronor per månad.

När öppnar SkyShowtime?

Den 20 september 2022.

När stängs Paramount+ ner?

Den 1 oktober 2022.

Har SkyShowtime stöd för surroundljud?

Ja, du kan lyssna i Dolby Digital 5.1 om du har ett ljudsystem som stöder det.

Hur hög upplösning stöder SkyShowtime?

Upp till full-HD / 1080p.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.