Skyrim Anniversary Edition släpps i november 2021

Uppgraderad för Xbox Series X och Playstation 5

bethesda skyrim anniversary edition 2021

Bethesda meddelar att Skyrim uppgraderas med nya och förbättrad grafik i en omarbetad specialversion kallad Anniversary Edition.

Den nya versionen släpps den 11 november 2021 och innehåller allt från Skyrim Special Edition samt mer än 500 saker från Creation Club. Bland annat nya uppdrag, vapen och rustningar.

Läs mer: Quake Remaster är släppt – grafiska förbättringar med 4K-stöd

Bland tilläggen som följer med i paketet finns Fishing, Survival Mode och Saints and Seducers.

Skyrim Anniversary Edition är anpassad för senaste generationens spelkonsoler som Xbox Series X och Playstation 5. Spelet fungerar även på PC, Xbox One och Playstation 4. Om du har en Switch däremot så får du stå över det här spelet.

bethesda skyrim anniversary edition 2021 ingame

Bethesda har inte detaljerat vilka grafiska förbättringar som Anniversary Edition inkluderar utöver de som kom tidigare med Special Edition.

Om du redan äger Skyrim Special Edition eller kör spelet via Xbox Game Pass så kan du köpa Anniversary Edition till reducerat pris. Exakt prislapp har Bethesda inte avslöjat än.

Eller, om du redan äger Skyrim Special Edition så kan du fortsätta köra det spelet med en ackompanjerande uppdatering som gör att spelet blir next-gen-kompatibelt med. Helt kostnadsfritt, men utan alla tillägg från Creation Club.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.