Skype till IOS har uppdaterats – nu snabbare synkronisering

skype_logo-580x367.jpg

Nya Skype till IOS ger snabbare synkronisering

Skype har uppdaterat sin applikation till IOS för Iphone och Ipad. Den nya versionen bjuder bland annat på dubbelriktad video i HD-upplösning där detta stöds. Man har även förbättrat synkroniseringen med tjänsten och man kan nu ta emot chattmeddelanden utan att appen är aktiv.

Vidare ska det äntligen gå snabbare att synkronisera meddelanden mellan de egna enheterna, så nu behöver man inte vänta så länge på att diskussionen på telefonen även går att läsa på surfplattan.

Jag använder Skype både privat och i mitt yrke som skribent – och skulle inte vilja byta till tillbaka till varken MSN eller ICQ om någon så betalade mig för det. Skype är en fenomenal chatt- och videotjänst som verkligen har vuxit sen starten. Nu blir den dessutom ännu bättre på din Iphone och Ipad.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.