Sista trailern till Diablo IV är här

Diablo IV

Blizzard har släppt den sista trailern inför lanseringen av Diablo IV. Och den här gången har man valt en låt av Billie Eilish för att driva upp intresset kring spelet.

Låten som spelas i trailern heter ”You Should See Me in a Crown” och musiken inleds med en scen som visar hur en barbar gör en rejäl ”dropkick” på en fiende som flyger all världens väg.

Varför Blizzard valde just den låten är inte fastställt, men om vi ska spekulera så kan den anspela på Lilith, en minst sagt otrevlig dotter till Mephisto.

Diablo IV släpps den 6 juni 2023 och går att köpa från 70 euro på Battle.net. Beroende på vilken version du väljer så kan det kosta dig upp till 100 euro.

Har du inte sett de första trailer-videorna som Blizzard släppt så rekommenderar vi att du letar upp dem på YouTube också. Speciellt de mer berättande videorna är mycket välgjorda och artisterna på spelstudion har verkligen fått visa vad de går för.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.