Nytt spel från Telltale Games släpps i juli

the expanse a telltale series 2023

Den 27 juli släpps det första avsnittet i den nya serien ”The Expanse: A Telltale Series”.

Totalt släpps fem avsnitt och det dröjer bara två veckor mellan varje lansering enligt spelstudion.

Spelserien är en så kallad prequel till tv-serien ”The Expanse”. Du axlar rollen som protagonisten Camina Drummer som är en del av besättningen på ett rymdskepp.

När serien börjar är ni på ett uppdrag för att söka efter värdefulla delar och föremål bland skeppsvrak i rymden.

Episode One of #TheExpanse: A Telltale Series launches July 27th for PS5/4, Xbox Series X|S/One & PC via Epic Games Store, with the following four episodes releasing every two weeks after!

Telltale Games, Twitter

The Expanse: A Telltale Series kostar runt 400 kronor för standardversionen. Om du känner för att lägga en femtiolapp extra så kan du åtnjuta fördelarna av den mer exklusiva Deluxe-versionen.

Den 27 juli släpps första avsnittet och du kan köra det på Xbox, Playstation och PC (via Epic Games Store). Om du förhandsbokar spelet så får du åtkomst till spelet en dag i förtid. Väljer du Deluxe-versionen så får du en del extra godbitar som Telltale utlovar ska släppas i framtiden.

Läs mer om spelet på den officiella spelsidan hos Telltale.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.