Serien ”The Recruit” har premiär den 16 december – visas på Netflix

the recruit netflix 2023

Serien ”The Recruit” kommer till Netflix och har Noah Centineo i huvudrollen. Serien består av åtta avsnitt som premiär den 16 december.

Storyn i serien handlar om hur den unga advokaten Owen Hendricks rekryteras till CIA, och hur han i den mystiska organisationen dras in i politiska spel med minst sagt farliga implikationer. Två dagar in i sin recrytering så blir Owen ihopparad med Max Meladze (spelad av Laura Haddock), en tidigare CIA-agent som hotar att avslöja allvarliga överträdelser inom organisationen om hon inte rentvås från tidigare händelser.

Owen är inte alls förberedd på vad som kommer att hända och i sin ivrighet att bevisa vad han kan så ser han inte sitationens fara innan det är försent. Han måste ta sig ur knipan så fort det bara går för att inte dras ner i en värld av intriger och mord som han inte kan kontrollera.

Lästips: Streama Spiderhead – här strömmar du filmen

Serien är skapad av Alexi Hawley. Han står bland annat bakom serier som ”The Rookie” hos ABC, och med ”The Recruit” får han sällskap av regissören Doug Liman som bland annat varit med och gjort filmer som ”Edge of Tomorrow”, ”The Bourne Identity” och ”Mr. & Mrs. Smith”.

Webbsajten MovieZine skriver att serien påminner om Emmynominerade ”The Flight Attendant” som går på HBO Max. Men också, utifrån trailerna att dömma, så har Netflix haft en större budget att röra sig med när de skapade serien.

The Recruit ser ut att kunna bli en riktigt populär serien och den släpps precis inför den viktiga jultiden när många går på ledighet inför storhelgen.

Serien hittar du på Netflix här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.